OTKAZANO

U2 tribute band – One Bad Lemon prvi put u Novom Sadu se pomera!

O događaju

U petak 02. juna prava poslastica za sve ljubitelje benda U2 stiže u Dom kulture NS!

Grupa One Bad Lemon je nastala u novembru 2022 god. u Beogradu kao želja nekoliko muzičara da se veliki i kvalitetetan opus grupe U2 čuje uživo u Srbiji, kao i u drugim državama gde U2 retko ili nikad nije nastupao. Naziv za bend je nastao kao složenica od čuvene tri pesme grupe U2 koje će i publika u Domu Kulture NS moći da čuje kao i sve najveće hitove i najbolje pesme sa skoro svih studijskih i live albuma irske grupe. Pesme With or without you, Pride (in the name of love), Gloria, Sunday bloody sunday, Where the streets have no name, Desire, Mysterious ways, Bullet the blue sky, The Fly, Beautiful day su samo neke od njih.

U2 je praktično poslednji veliki stadionski rock bend sa mnogo albuma i hitova iza sebe i ovaj koncert će biti prava poslastica za sve fanove ove grupe koji su imali priliku nekad da ih vide a pogotovu za one koji nisu. Bend će se potruditi da maksimalno dočaraja i audio i vizuelno nastup grupe U2. Grupu čine 4 iskusna muzičara uključena u nekoliko autorskih i tribute bendova, a pevač i glasom i stasom dosta podseća na Bona!

Članovi One Bad Lemon su: Gox - vokal, Zedge - gitara, BadAm - bas, Zharry - bubnjevi.

Nakon rasprodaje promo ulaznica, redovna pretprodajna cena biće 800 rsd.

Saopštenje organizatora prenosimo vam u celosti.
„Draga naša publiko,
Zbog tragičnih događaja, nastup „U2 tribute band - One Bad Lemon“ odlučili smo da pomerimo na novi datum.

Zajedničkim snagama, uspeli smo da nađemo prostora za novi datum - petak, 02. jun.

Ulaznice kupljene za 12. maj važiće i za novi datum, a ukoliko vam taj datum ipak ne odgovara, informacije o provratu novca biće objavljene na našem sajtu gigstix.com.

Hvala svima na razumevanju i vidimo se 02. juna!“

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 600 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima