RASPRODATO

Ne želite nigde za Novu Godinu , ne volite gužve , galamu i tu neku buku koju ovi mladi zovu muzikom ? Mi imamo nešto ta Vas ! 30 –tog decembra u Velikoj koncertnoj dvorani u Novom Sadu, Tanja Bošković i Rade Marjanović će za vas da izvedu Novogodišnji kabare!

O događaju

Novogodišnj kabare je dobri stari Dobrodošli u kabare Radeta Marjanovića koji je izveden više od 550 puta od svog prvog izvođenja a koji će za Vas biti zaodenut u novogodišnje ruho.

Novogodišnji kabare predstava, koja na duhovit ali pomalo i ironičan način govori o detinjstvu, ljubavi, prijateljstvu i o vremenu o kojem starije generacije govore nostalgično i sa setom. A kao i neće kada je ova predstava humorističnog karaktera, nastala na osnovu tekstova srpskih književnika Mome Kapora, Matije Bećkovića, Duška Radovića, Branka Ćopića, Jovana Dučića i kompozicija Đorđa Marjanovića, Lea Martina, Novih fosila i mnogih drugih umetnika tih minulih vremena. a koju igraju velikani srpskog pozorišta Rade Marjanović i Tanja Bošković, uz klavirsku pratnju Tanje Radunović.

.Autor predstave je pozorišni i filmski glumac i direktor Pozorišta na Terazijama Rade Marjanović. Tokom pola veka karijere ostvario uloge u kultnim predstavama, filmovima i TV serijama, a uspeo da zadrži otmenu distancu prema javnosti. Za njega kritičari kažu da tiho i nenametljivo sam ume da ispuni scenu i publici bude dovoljan, a oni koji ga poznaju da je dobronameran i topao čovek..

O Tanji Bošković mislimo da je suvišno pisati. Diva koja je svojim raskošnim talentom , upornošću i lepotom u decnijama rada za sobom ostavila trag koji će ući u večnost našeg teatra i kinematografije . Takođe smo primetili da je ona miljenica novosadske publike a iz ‘’poverljivih izvora’’ smo saznali da su emocije obostrane !

Specijalni gost večeri je Mirjana Bobić Mojslilović, koju svi dobro poznajemo . Autor je trinaest romana , dve knjige poezije, slikar, novinar. Autor serija "Tajna vinove loze", "Azbuka mog života" , serijala "Nije teško biti fin", emisija "Srećna Srbija" i "Pogodi ko dolazi na večeru". Pored svega navedenog ona je i autor više pozorišnih predstava:"Suze su ok", "Verica među šljivama", "Imitacija života", "Pogodi ko dolazi na večeru", "Pozovi M radi užitka", "Svlačenje ", "Poslednja šansa" a koje su jedne od vaših najomiljenijih sudeći po brojnosti prikazivanja i posećenosti.
Jednom rečiju , Mirjana je multidisciplinarna osoba čije pojavljivanje nikada ne ostavlja publiku ravnodušnom.

Ulaznice
PARTER
Sedenje
CENA: 1.500 DIN
RASPRODATO!
BALKON
Sedenje
CENA: 1.200 DIN
RASPRODATO!
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima