Stand up show Ante Travizia.

O događaju

Ante Travizi je dvadeseto-jedanaestogodišnjak rodom iz Splita. Bavi se stand up komedijom od početka 2016. godine. Inicijalno je bio član ogranka Studio Smijeha Split. Potkraj 2018. godine nastaje kolektiv Splicka Scena gdje je rezident komičar od osnutka sve do danas. Zasad broji iza sebe preko 600 nastupa diljem Hrvatske i u regiji.

Na prvu djeluje simpatičan i zabavan, a na drugu upravo suprotno. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima „blagi“ poremećaj pažnje. Nepredvidljiv u svakom pogledu. Čak i sebe iznenadi. Vječni student ekonomije koji je nakon samo 8 godina shvatio da to ipak nije za njega. Radio je u turizmu kao svaki pošteni Dalmatinac. Ima problem s autoritetom te je shvatio da se mora baviti stand upom jer barem neće imat šefa poviše sebe.

Hrana mu je najdraža tema razgovora i oko hrane je spreman posvađat se s bilo kim, čak i s vašom bakom ako je uvjeren da ima bolji recept. Vjerojatno i ima.

Inspiraciju crpi iz svakodnevnog života, ponajviše od obitelji, prijatelja, muško-ženskih odnosa i života. Ima opskurne obzervacije i voli uključit publiku u svoj show, ali ne previše, jer ljudi nisu kupili kartu da čuju što Mate iz prvog reda misli o svemu.

Njegov prvi show „Nit ora' nit kopa'“ koji je imao premijeru krajem 2021. godine uključuje materijal iz prvih 5 godina stand up karijere i ponešto novog što se uklapa u taj show.

Ulaznice
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima