Novi one man show Nikole Radojlovića „Produžena neprijatnost“ u Dekadenciji!

O događaju

Uzbudljiva vest za sve ljubitelje stand-up komedije stiže direktno iz srca grada! Dekadencija (Grčkoškolska 5), novo mesto za izlaske koje će osvojiti vaša srca svojom originalnošću i neobičnim šarmom, otvara svoja vrata za nezaboravne večeri smeha!

Rezervišite ovaj datum, srede, 22. maj i pripremite se za uvek rado viđenog pred
novosadskom publikom, Nikolu Radojlovića i njegov sjajan one man show „Produžena Neprijatnost“. Sa svojim beskompromisnim humorom, Nikola će vas nasmejati do suza dok se prepustite smehu pod zvezdanim nebom. Veče otvara Vuk Vujačić.

Ako ste voleli Nikolin show „Mala neprijatnost“ ovaj nastavak će vas sigurni smo produženo nasmejati.

Pitate se kako je nastala Produžena neprijatnost? Evo kako je to bilo:
Nikolu je jedne letnje večeri oteo jež sa pocepanim kratkim pantalonama i emotivno ga ucenio da napiše novu predstavu, pošto je, kako je rekao, staru već slušao. A Nikola, kakav je, slab na glodare manijake i uz to radoholičar, krenuo je odmah da zapisuje nove fore na kori drveta. Zato su prvih dvadeset minuta uglavnom šumske fore pa publika bude malo u veverici. Ako ste uživali u Nikolinoj prethodnoj predstavi sličnog naziva, onda ste potpuno nespremni za ovaj novi crnohumorni spektakl.

Ko kaže da je Nikola ovoga puta preterao, taj nije jež i neka porazmisli o dostojanstvu!
Ako ste ljubitelj Nikolinog humora, uživaćete u novim crnim forama, a isto će se desiti i ako niste ljubitelj, tako da ste osuđeni na dobar provod!

Detalji o događaju
 • Dana
  Sati
  Min
  Sek
 • Datum i vreme održavanja
  sreda 22. maja 2024. 20.00
 • Lokacija
 • Vrsta događaja
 • Organizator

  UDR. ZA RAZ. KULTURE FREE SPACE

Podeli događaj sa prijateljima