Nikola Radojlović i Raša Nestorović zatvaraju sezonu Stand up-a u Domu kulture

O događaju

Nakon više od 40 Stand up nastupa koji su se održali u Domu kulture, sezonu 2022/2023 zatvoriće dva sjajna komičara, Nikola Radojlović i Radimir Raša Nestorović.

U sredu, 12, jula, za svoju vernu novosadsku publiku izvešće sve ono što vas je najviše nasmejalo a ovog puta pod nazivom „Best of karijere“.

O ova dva momka i njihovim sjajnom humoru zaista nema potrebe više da kažemo bilo šta, jer su njihovi nastupi vrlo dobro poznati Novosađanima i uvek su prepuni sjajnog humora. U ovoj sezoni gostovali su sa svojim tekstovima pod nazivom “Mala neprijatnost” i “Bez pritiska”. Zasmejavali su nas i zajedno kao Crni humor, i to nekoliko puta. Raša je svoj specijal “Stari Dečak” penzinisao upravo nastupom u Domu kulture, ali i ovekovečio snimkom koji je nastao u našem klubu, a koji sada možete pogledati jedino na You Tube platformi.

Sezonu stand up-a zatvaramo, ali se ujedno i novoj radujemo jer znajući ekipu iz Standup.rs-a, na jesen će nam se vratiti jači spremniji nego ikada u nameri da nam ulepšavaju dane, baš kao što su to radili i do sada.

Ulaznice su za SEDENJE

Sve kupljene ulaznice imaju obezbeđeno sedeće mesto.

Ulaznice
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima