RASPRODATO

Klub Trema – 15. Oktobar – Neša Bridžis

O događaju

Specijal Neše Bridžisa, jednog od utemeljivača Srpske standup scene sastoji se iz niza najboljih,unikatnih a možemo reći i kultnih predstava koje su medju publikom najpopularnije i koje su se vremenom razvile u veome popularne predstave ,ne samo u Srbiji nego i širom sveta. Splet najboljih predstava smeštene u jednu. Predstava u kojoj publika učestvuje, imajući priliku da čuje svoj omiljeni skeč.Posle 14 godina profesionalne karijere i dan danas ljudi u velikom broju dolaze da čuju ono sto je postalo kult i lična karta Neše Bridžisa…

Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis jedan je od najpoznatijih i najpopularnijih srpskih stand up komičara, samim tim jedan je od utemeljivača Srpske Stand up scene . Rođen je u Beogradu, na Čuburi, 19. aprila 1980. Profesionalni angažman u svetu komedije je započeo 2010. godine, mada on smatra da se za to pripremao ceo svoj život posmatrajući još kao dete ljude iz prikrajka, analizirajući njihove ličnosti kroz pokrete, ekspresije lica itd…

Proslavio se pesmom Ej, Riki Martine, naime jedna pesma napisana na straži davne 1999. godine, kao interna šala dok još nije postojao ni mobilni telefon ni ova digitalna era. Na nagovor bliskih prijatelja, snimljen je spot i ekspanzijom platforme Youtube desio se Neša Bridžis. Medjutim sam put od Neša Šerpa, jer ga je baka šišala na šerpa frizuru do Neše Bridžisa bio je dug i trnovit. Tri puta je služio vojsku, a do 2105 kada prestaje svoj radni odnos u Ateljeu 212, radio je kao dekorater u istoimenom pozorištu , a dobro je poznato da nije prezao da se lati i teških fizičkih poslova na gradjevini kao i oproba u molerskim poduhvatima, uvek osećajući da je stvoren za nešto drugo, gde je i u pokušajima sa Panjković produkcijom snimao emisiju "Ja sam" gde je i sam bio gost jednom prilikom dok je radio kao dekorater . Iza sebe ima jedan brak i dvoje dece Stefana i Nadju , dok je danas u srećnom braku sa suprugom sa kojom ujedno i poslovno saradjuje.

Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima preko 9 sati teksta sa kojim neizmenično nastupa, podeljen u 7 predstava.(''Život'', ''Plejlista", ''Film", ''Muško-Ženski svet", "F40.01", "Priča u nedogled"," The Best of") Majstor je imitacija i odličan improvizator. Poznatiji kao narodski čovek, često neshvaćen na prvi utisak , medjutim veoma zavoljen na drugi. Njegov stand up odiše jednom originalnošću , prevashodno prednjači stil story telling, u kome mnogi pokušavaju da ga oponašaju na šta on gleda ponosno jer nema ništa lepše nego biti uzor i inspiracija deugima. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 2000 profesionalnih nastupa. Svaki nastup, iako predstava ima svoj sadržaj uvek je protkan mnoštvom improvizacije, interakcije ,nečega što se stvori samo tu i tad u datom momentu , upravo to je talenat sa kojim komičar mora da se rodi.

Sa svojim predstavama je obišao celu Srbiju i Evropu a pored straha od letenja, publika je imala priliku da ga vidi i u Australiji Ljubitelji stand up komedije iz regiona jako dobro znaju Nešu Bridžisa, bio je gost na velikom broju festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori... Pored prestižnih festivala bio je i učesnik 3. sezone poznatog šou programa Tvoje lice zvuči poznato i osvojio treće mesto. Za njegove večeri komedije uvek se traži karta više.

Ulaznice
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima