Dvostruki užitak: Negative i Kika donose magiju novosadskom Domu kulture!

O događaju

Nakon dva vrlo uspešna koncerta u Domu kulture, Negativ se u četvrtak, 16. maja vraća na istu binu, sa željom da vam priredi još jedno nezaboravno veče.

Bend koji je sinonim za strastvene stihove, snažnu energiju ali i emotivne melodije, vraća se u Novi Sad da vas ponese na nezaboravno muzičko putovanje. Sa njihovim zaraznim ritmovima i iskrenim tekstovima, Negativ obećava da će ovo veče biti nešto što će pamtiti svi ljubitelji kvalitetnog zvuka. Pridružite se zajednici istinskih ljubitelja muzike i doživite nezaboravno iskustvo uživo uz bend koji zna kako da vas pomeri iznutra.

Dok budu svirali najpoznatije hitove iz svoje karijere koja traje već dvdeset pet godina, ljubitelji tvrdog rokenrol zvuka uverićete se zašto Ivana Peters i dalje važi za neprikosnoveno najbolji vokal na našim prostorima i čućete zašto „klinci“ Nikola Radaković Džoni (gitara), Dario Janošević (bubnjevi), Milen Zlatanović Zmo (bas) nisu više samo klinci, već jedan od najozbiljnijih rock bendova koji je ponikao na ovim prostorima.

Ove večeri kao predgrupa nastupiće beogradski bend Kika koji, baš kao I Negativ, za frontmena ima ženu. Kristina Kika Jovanović, jedna od naših najboljih mladih glumica, ljudima iz sveta muzike poznata je već duži niz godina. Naime, pre nego što je odlučila da se posveti svojoj glumačkoj karijeri i povuče sa muzičke scene, Kristina je bila članica benda E-play. Na radost mnogih koji su prepoznali njen muzički talenat, ali i neodoljivu harizmu koju poseduje, Kristina je oformila bend KIKA i na našu scenu donela jednu svežinu, radost i pre svega sjajne koncerte sa kojih kući odlazite srećni.

Foto: Mika Knežević
Dizajn: Alek

*Na koncertu postoji starosno ograničenje 16+ zbog bezbednosti mališana i zakonskog propisa koji se odnosi na zaštitu maloletnika. Svi stariji maloletnici moraju imati pratnju punoletnog lica.

Ulaznice
ULAZNICA
CENA: 2.000 DIN
ULAZNICA | NAJBOLJI PRIJATELJ
paket koji obuhvata 2 ulaznice
CENA: 3.800 DIN
ULAZNICA | okupi ekipu
paket koji obuhvata 4 ulaznice
CENA: 7.200 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima