Grčki psihodeličari koji se kriju iza imena Naxatras vraćaju se u Beograd kao deo turneje „Parallel Realms“, nakon više od pet godina!

O događaju

Mesto održavanja ovog izvanrednog događaja je Dorćol Platz, a datum koji treba zapamtiti je 28. oktobar (subota).

John Delias na gitari, Kostas Harizanis na bubnjevima i vokal John Vagenas na basu, čine trio koji je pre 11 godina formirao ovaj psihodelični hard rock bend iz Soluna. Prvi album "Naxatras" objavljen je 2015. godine i odmah je postao veliki hit na YouTube-u, pa se može reći da je jedno od najpopularnijih izdanja tog žanra uopšte.

Nakon toga su objavili album "II" u kojem su se stilski više usmerili ka eksperimentalnom space rocku, a zatim "III" koji je dobio mnogo pohvala od kritike i publike. Na četvrtom albumu, koji je izašao krajem februara prošle godine i koji je promovisan u Novom Sadu, bendu se pridružio multiinstrumentalista Pantelis Karganas na klavijaturama. Odmah su primetne i značajne stilističke promene u izražavanju benda. Za vizuelni identitet albuma zadužen je njihov stari prijatelj Chris RW. Momci su veoma uigrani, pa su između ostalog nastupali na Desertfestu, Dunajamu, Ozori, obišli su veliki broj evropskih zemalja, a posetili su i Australiju.

WEB

YT

FB

IG

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 2.400 DIN
AKCIJA | UNIDA + NAXATRAS
Stajanje
Obuhvata karte za koncerte Unide 18.10. i Naxatrasa 28.10.
CENA: 3.200 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    subota 28. oktobra 2023. 20.00
  • Mesto
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    Grapamatik media

Podeli događaj sa prijateljima