Muhi, tehno DJ, live act, producent, osnivač organizacije i label-a „Etom Records”, kao i deo „Inner Core Live”.

O događaju

Lako prepoznatljiv techno, samim tim kvalitetom, pažnja na njegovu produkciju nije izostavljena od strane najuticajnijih internacionalnih DJ-va na techno sceni radi samih izdanja.

Sve je počelo pre mnogo godina, kada je počeo da “vrti” tuđu, pa kasnije i svoju muziku. Nije trebalo mnogo da nakon toga počne raditi na stvaranju ličnog prostora “K9 Station” i organizacije, u isto vreme i label-a “Etom Records”.
K9 Station, postoji i dan danas, u kom će se i održati ovaj event po prvi put - Muhijev All Night-er, prostoru u koji Muhi sa strašću i ljubavlju ulaže, čineći ga sve većim i boljim mestom underground muzike svake godine, tako i kompletnim uticajem na muzičku elektronsku scenu u Srbiji, pa i u regionu.

Nastupe je beležio na najvećima festivalima, događajima, u najpopularnijim klubovima, kao i na radio emisijama: Exit festival na No Sleep & Urban Bug stage-evima, Drugstore Beograd, Music Reactions, Lovefest RAW, Blender, HFM, Boogalo Zagreb, Trezor Sarajevo, Club Tunnel, Barutana, Depo Club, Green Future Festival, Energija Fest, Lake Festival, Green Love Festival... Za to vreme delio je pult sa najvećim DJ-evima današnjice.

Pridružite mu se 11. maja, jer za njega, ovo je veliki emotivni događaj, od velikog značaja, koji će upotpuniti njegovim hybridnim DJ set-om od 6 sati, tako i zaokružiti još jednu sezonu K9 Station-a.
Nadamo se gužvi kao i event-u za prepričavanje, nekim novim klincima jednog dana. Celokupni event biće propraćen audio i video zapisom.

Ulaznice su dostupne od 22. aprila putem Gigstix-a, po ceni od 600 RSD u pretprodaji.

Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    subota 11. maja 2024. 23.00
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    OSMOZA UDRUŽENJE

Podeli događaj sa prijateljima