MORTAL KOMBAT - Antievrovizija
O događaju

Poštovani prijatelji, sa ponosom vam predstavljamo najavu za Antievrovizijski koncert na kome ćemo zajedno proslaviti petnaesti rođendan ovog nesrećnog benda! Ko bi rekao da takva glupost može toliko da traje? Koncert ćemo održati u nama omiljenom atrijumu Beogradskog sajma, 18. maja 2024. godine. Glavni povod za ovakav grandiozni poduhvat je promocija našeg novog albuma koji ćemo uskoro objaviti, ali to nije jedina stvar...

Ovaj nastup će biti poseban iz nekoliko razloga. Želeli smo da petnaesti rođendan obeležimo u krugu porodice i zato ćemo posle dugo godina da okupimo celu originalnu, prvu postavu MORTAL KOMBATA! Deda dolazi iz Amerike, dok Laza i Stole dolaze ČAK sa Karaburme da zajedno sa Krikijem odsviraju nekoliko pesama sa prvog albuma. Doći će i Rale da nam otpeva nekoliko pesama RUNA, a takođe će predstaviti i svoj projekat Kamenolom.

Ovaj koncert će biti zaista poseban svima nama i zato preporučujemo da ga ne propustite, jer ko zna da li će se ikada više sklopiti kockice da ponovimo sve ovo.

Gosti: Mortal Kombat 1, Rune, Kamenolom i Sanitarium.

Ulaznice
ULAZNICA
CENA: 2.000 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima