GRANDIOZAN KONCERT MIROSLAVA ILIĆA U DVORANI SPENS BIĆE PRAVA MUZIČKA POSLASTICA ZA LJUBITELJE NARODNE MUZIKE.

O događaju

Nakon dva grandiozna koncerta povodom pedeset godina virtuozne karijere, velikan domaće muzičke scene, Miroslav Ilić u sinergiji sa Hype produkcijom najavljuje još jedan veliki koncert koji će se održati 4. marta 2023. godine od 20 časova u dvorani Spens u Novom Sadu.

Bard narodne muzike, Miroslav Ilić je davne 1972. godine započeo blistavu karijeru koja je od samog početka krenula uzlaznom putanjom i sada već broji milionske tiraže, priznanja i mnoštvo hitova poput: "Nije život jedna zena", "Još te nešto čini izuzetnom", "Vino točim a vino ne pijem", "Ova noć", "Jesen sedamdeset i neke", "Lažu da vreme leči sve", "Polomiću čaše od kristala", "Luckasta si ti", "Božanstvena ženo", "Voleo sam devojku iz grada", "Pozdravi je pozdravi" i mnoge druge.

Spektakularan koncert Miroslava Ilića, 4. marta 2023. godine od 20h u dvorani Spens u Novom Sadu biće prava muzička poslastica za ljubitelje narodne muzike koji će imati priliku da uživaju u brojnim pesmama koje se smatraju evergreen hitovima na našim prostorima.

Ulaznice
PARTER I
Sedenje
CENA: 3.000 DIN
PARTER II
Sedenje
CENA: 2.100 DIN
PARTER III
Sedenje
CENA: 2.200 DIN
ZAPAD I
Sedenje
CENA: 2.000 DIN
ZAPAD II
Sedenje
CENA: 1.800 DIN
ISTOK
Sedenje
CENA: 2.100 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima