Spektakularni koncert Milice Pavlović, 15. juna u Spensu!

O događaju

Nakon što je održala spektakularn koncert u “Štark Areni” jedna od najpopularnijih pevačica u našem regionu, Milica Pavlović, i njena koncertna turneja “Lav” stižu i u Novi Sad. Koncert je zakazan za 15. jun u Spensu.

Milici Pavlović je od potpuno anonimne devojke iz malog sela Bunibrod kod Leskovca u Srbiji do devojke o kojoj bruji ceo region bilo potrebno samo petominutno pojavljivanje u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a da je vredna, ambiciozna i posvećena u tome da ostvari svoje snove potvrđuje nam njena dosadašnja karijera, a po rečima Saše Popovića ona je i najuspešnija zvezda koju je lansiralo muzičko takmičenje “Zvezde Granda”.

Sexy Senorita nam je u prethodnih jedanaest godina pokazala da je moguće postići izuzetne rezultate i napraviti veliku karijeru isključivo i samo zahvaljujući dobrim pesmama, nastupima i potpunom posvećenošću svom poslu.

Maksimalna predanost karijeri, besprekoran imidž i veliki hitovi obezbedili su joj titulu najpopularnije pevačice mlađe generacije.

U toku jedanaestogodišnje karijere objavila je pet studijska albuma koji su pratili veliki hitovi poput pesama “Tango”, “Sexy Senorita”, “Ljubi, Ljubi”, “Boginja”, “Mogla Sam”, “Operisan Od Ljubavi”, “Hej Ženo”, “Tako Mi i Treba”, “Kidaš Me”, “Oko Moje”, “Šećeru”, “Provereno”, “Posesivna Bivša”, “Lav”, “Kučketina”…

Hrabrost da isprobava sopstvene granice dovela ju je do samog vrha regionalne muzičke scene, a svoju prvu veliku i spektakularnu koncertnu turneju otvorila je solističkim koncertom u Beogradu.

Budući da se trudila da svih ovih godina publici pruži svoj maksimum na svakom polju, te da je poznata i kao vrhunski performer, nema sumnje da će njeni fanovi 15. juna 2024. u Novom Sadu ponovo imati prilike da uživaju u eksploziji neverovatne energije i apsolutnom audio-vizuelnom spektaklu, te da će Milica za svoju publiku ponoviti šou koji uključuje muziku, ples, dramu i važi za veliki spektakl.

Ulaznice
PARTER
CENA: 1.300 DIN
ZAPAD II
CENA: 1.500 DIN
FAN PIT
CENA: 1.800 DIN
RASPRODATO!
VIP | FAN PIT
CENA: 2.500 DIN
RASPRODATO!
ZAPAD I
CENA: 2.000 DIN
RASPRODATO!
VIP BARSKI STOLOVI | STAJANJE
Moguća je kupovina minimum 4, a maksimum 6 ulaznica po stolu.
CENA: 4.000 DIN
Mapa sale
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima