„Soundtrack za život“ tour

O događaju

Mile Kekin zaokružuje ovogodišnju turneju „Soundtrack za život“ koncertom u Novom u SKC NS Fabrika koji je zakazan za petak, 1. novembar. Tom prilikom, Mile Kekin će izvesti najveće hitove iz svoje dosadašnje karijere, obuhvatajući kako pesme Hladnog piva, tako i njegova samostalna izdanja.

Dolazim nakon tačno godina dana od poslednjeg albuma u Beograd i Novi Sad, ali ovog puta ne da bih promovisao poslednji album, za koji znam da ga je vaša publika već naučila, već da publici ponudim svoj Soundtrack za život, odnosno da odsviram sve pesme koje su meni, a verujem i velikom broju mojih fanova obeležili deo života. Na repertoraru će se naći i pesme iz ranog muzičkog „detinjstva“, ali i pesme kad sam autorski postao punoletan. Što se tiče mog srednjeg autorskog perioda, naglasak će biti na albumu „Šamar“ od kojeg je je prošlo 20 godina – pa ko voli „Šamar“ nek izvoli. Sve u svemu, to znači da publiku i bend čekaju poduži energični rocknroll koncerti, kojima se već sad radujem. Sa mnom će se na bini pojaviti i nekolicina mojih kolega i koleginica – poručio je Mile Kekin povodom najavljenih koncerata u Beogradu i Novom Sadu.

Koncert u Novom Sadu predstavlja finale turneje „Soundtrack za život“ koja će obuhvatiti tridesetak nastupa širom regiona. Uz naglasak na numere sa novog i aktuelnog albuma, kao i druge pesme iz njegove solo karijere, fanovi u Novom Sadu će ponovo uglas pevati i neke od legendarnih hitova Hladnog piva, zajedno s Miletom Kekinom i njegovim bendom.

Ulaznice
Detalji o događaju
 • Dana
  Sati
  Min
  Sek
 • Datum i vreme održavanja
  petak 1. novembra 2024. 21.00
 • Vrsta događaja
 • Organizator

  KONTRA RIGHTS DOO

Podeli događaj sa prijateljima