BLACK METALLICA TRIBUTE 9. Marta u Novom Sadu “𝐁𝐋𝐀𝐂𝐊 + 𝐁𝐄𝐒𝐓 𝐎𝐅

Ulaznice dostupne na događaju!

O događaju

Novosadska publika će u subotu, 9. marta, po prvi put imati priliku da 𝐁𝐋𝐀𝐂𝐊 𝐌𝐄𝐓𝐀𝐋𝐋𝐈𝐂𝐀 𝐓𝐑𝐈𝐁𝐔𝐓𝐄 vidi i čuje u Domu kulture, u organizaciji novosadskog promotera Razoragency. Za ovu priliku pripremaju poseban program – kompletan album “Black” uz izbor najvećih hitova grupe Metallica. Album “Black” grupe METALLICA objavljen je 12. avgusta 1991. godine. Od tog trenutka do danas ostvario je tiraž od preko 30 miliona primeraka. Nalazi se na brojnim listama najboljih i najprodavanijih albuma u istoriji muzike.

BLACK METALLICA TRIBUTE bend osnovan je 2016. godine od strane iskusnih muzičara i velikih fanova Metalike. Odlično sviračko umeće svih članova, energičan scenski nastup i gotovo neverovatna fizička sličnost frontmena benda sa Džejmsom Hetfildom Metalike vrlo brzo su učinili da ovaj bend postane najtraženiji Metallica tribute bend sa dosta rasprodatih koncerata širom Evrope – u Sloveniji, Hrvatskoj, Italiji, Austriji, Rumuniji, Bugarskoj, Severnoj Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Švajcarskoj.

Informacije o povraćaju novca

Na osnovu obaveštenja organizatora obaveštavamo Vas da je došlo do promene lokacije koncerta grupe "Metallica Tribute - Black" 09.03.2024. sa Spensa na Dom kulture. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 19.03.2024. do 31.03.2024. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
ULAZNICA
CENA: 1.200 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima