Dve decenije drugarstva i muzike Marčelo i Bend u Domu kulture NS!

O događaju

Marko Šelić Marčelo će sa svojim bendom u petak, 23. juna u Domu kulture NS održati dvočasovni koncert. Osim pesama s aktuelne „Nojeve varke”, sviraće i odabrane pesme s dosadašnjih pet albuma – u susret proslavi dvadesetogodišnjice karijere.

U februaru 2020. godine Marčelo je upravo u Domu kulture NS promovisao pesmu i spot „Udahni”. Novosadska publika tako je prva imala prilike da čuje početak najavljenog albuma „Nojeva varka”, koji će dve godine kasnije uzdrmati celi region singlom „JBG” i osvojiti više nagrada. Nakon mnogo puta ponovljenog pitanja u našem inbox-u „kada će ponovo doći Marčelo?”, odlučili smo da želju ispunimo svima vama, ali i nama.

Rame uz rame s Markom, na bini su njegovi prijatelji i saborci Nevena Glibetić Nensi (vokal), Rade Sklopić Raid (gramofon, klavijature), Aleksandar Jovanović Šljuka (klavijature, vokal), Filip Krumes (violina), Marko Fabry (bas), Aleksandar Cvetković Drama (bubnjevi) i Max Kochetov (saksofon). Zajedno su koautori dela koje je svojevrsni roman u stihu: „Nojeva varka je najličniji album do sada: uvek je bilo iz srca, ali ovaj put je i iz džigerice, iz totalnog neizdrža koji nije samo moj. To je priča o paramparčanju sebe i ideala usred zemlje koja se kruni – i o ponovnom sastavljanju”, kaže Marčelo.
„Jedva čekamo da sva ta osećanja podelimo s novosadskom publikom i uživo, sada kada su teme tih pesama možda življe i važnije no ikada do sada u poslednjoj deceniji. A fina je prilika i da se podsetimo starih stvari i puta koji smo prešli da bismo bili ovde, jer ove jesene slavimo dve decenije drugarstva i muzike.”

Marčelo - Kostim (Raidov klaviRMX)
Marčelo i Šljuka - FLEŠBEK
Marčelo i Raid - DVADESET
Marčelo, Nensi, Šljuka i Billain - BUDILNIK

Foto: Nebojšu Babića
Dizajn: Alek

Ulaznice za STUDENTE su po ceni od 800,00 rsd. i mogu se kupiti u centralnoj biletarnici Gigstix-a u Pariskom magazinu uz indeks ili studensku karticu.

Ulaznice su za STAJANJE!

Ulaznice
ULAZNICA
Stajanje
CENA: 1.500 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima