OTKAZANO

Prvo novosadsko izvođenje predstave „Ljubaf” —  Gradska koncertna dvorana.

O događaju

Najavljujemo prvo novosadsko izvođenje predstave Ljubaf u izvođenju Elizabete Đurevske, Branislava Zeremskog i Dubravka Jovanovića, a koje će se održati 25. aprila 2024. godine od 20 sati, u Gradskoj koncertnoj dvorani u Novom Sadu.

„Predstava Ljubaf govori o ljudskim odnosima i pokreće niz pitanja o životu: Šta je ljubav? Kako je naći? I kada je nađemo, kako je održati u životu, u ovom svetu koji ponekad izgleda potpuno okrenut naopačke?
Dvojica školskih prijatelja ponovo se susreću i tada jedan spreči ovog drugog u pokušaju da skoči u reku. Obojica pronalaze način da reše vlastiti problem, tako što jedan drugoga ponovo vrate u život. U manjku komediografskog žanra želim da na pozorišno duhovit način plasiram duhovitu, životnu, emotivnu priču o ljubavi između troje ljudi.“ - kaže reditelj predstave Erol Kadić.

Informacije o povraćaju novca

Na osnovu obaveštenja organizatora obaveštavamo Vas da je došlo do otkazivanja predstave "Ljubaf" koja je trebalo da se održi 25.04.2024. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 09.04.2024. do 30.04.2024. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
PARTER
Sedenje
CENA: 1.500 DIN
BALKON
Sedenje
CENA: 1.300 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima