U okviru ove nezaboravne serije, prvo poglavlje nosi naziv „Fernanda Pistelli – Limitless Vol.1.“ Ova nadarena umetnica donosi sa sobom energiju koja prožima sve granice, stvarajući muzičko iskustvo koje transcendirate u slobodu zvuka.

O događaju

Dopustite da vam ispričamo u priču o neograničenim mogućnostima, muzičkom beskraju i umetničkom slobodarstvu. Cube Club predstavlja seriju događaja pod nazivom Limitless, gde reč "bezgranično" znači upravo ono što osećate dok se prepustite čarima zvuka.

Limitless, u muzičkom smislu, ne znači samo odsustvo granica žanra, već predstavlja ideju da umetnost ne poznaje ograničenja. To je priča o muzici koja ne pristaje na definicije, već se hrabro upušta u neistražene prostore izraza. Kroz ovu seriju žurki, Cube Club predstavlja umetnike koji ne samo da se igraju sa formom, već je prevazilaze svojim jedinstvenim umetničkim izrazom.

Pridružite nam se na epskom putovanju kroz zvuke psy-tech-a, progressive house-a i techno-a, sa jednom od najcenjenijih izvođačica sveta – Fernanda Pistelli! Iskusite moć njene muzičke čarolije koja je nedavno oduševila publiku na glavnoj bini najvećeg svetskog festivala, Universe Paralelo u Brazilu za Novogodišnju proslavu!

Limitless je poziv da se oslobodite i doživite muziku bez ikakvih ograničenja. Očekujte nezaboravnu noć uz umetnike koji će vas odvesti izvan granica poznatog.

Ulaznice
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    subota 13. januara 2024. 23.00
  • Mesto
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    CUBE EVENTS PR IVAN MILUTINOVIĆ

Podeli događaj sa prijateljima