Autentična predstavnica evropskog andergraunda Lilly Palmer dolazi u Barutanu!

O događaju

Uz moćne, impulsivne techno i melanholične deep zvuke, intrigantne melodije i uzbudljive bas linije, Lilly stvara jedinstven i energičan vajb šaljući svoju publiku na putovanje u drugu muzičku dimenziju. Muziku smatra slobodom – slobodom izražavanja i procesom transformacije emocija, dok stvara konekciju sa publikom, a ovu filozofiju prenosi i na svoje setove u okviru kojih sebe ne ograničava na srodne žanrove.

Predstavnik je evropskog andergraunda, di-džejingom se bavi od 2015. godine, dok ljubav prema muzici gaji od detinjstva. Elektronska muzika je njena strast. Odrastavši u Cirihu dosta vremena je provodila u kontaktu sa tamošnjom andergraund scenom, što je rezultiralo time da u potpunosti uroni u njeno magično elektronsko carstvo.

Zakoračivši u svet di-džejinga, njeni setovi su odmah dobili neverovatan fidbek od strane publike. Način na koji rezonuje želje publike izaziva sumanutu potražnju za ovom autentičnom i unikatnom umetnicom.

Nastupala je po klubovima i festivalima od Evrope, do Izraela, Libana, Vijetnama, Čilea i Indije. Bavi se i produkcijom u studiju u Amsterdamu, a njena izdanja našla su se na Drumcode, Octopus, Spannung, Senso Sounds i Spacemonki Records izdavačkim kućama.

Ulaznice
REGULAR
Stajanje
CENA: 1.690 DIN
VIP
Omogućava pristup VIP zoni
CENA: 2.390 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    petak 2. juna 2023. 23.00
  • Mesto
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    UGS PRO MUSIC PROMOTING DOO

Podeli događaj sa prijateljima