Pretprodaja završena, ograničen broj ulaznica dostupan na događaju.
Kultni slovenački sastav Laibach 28. novembra u Novom Sadu!

O događaju

Jedna od najprovokativnijih grupa sa prostora bivše Jugoslavije, majstori performansa i angažovanog muzičkog stvaralaštva, kultni slovenački kolektiv Laibach u utorak, 28. novembra održaće ekskluzivni koncert za sve generacije u novosadskom Srpskom narodnom pozorištu, na sceni Jovan Đorđević!

Sastav koji ne treba posebno predstavljati, u Novi Sad dolazi u okviru europske turneje pod nazivom "Love is Still Alive" ( Ljubav je još uvek živa), na kojoj predstavlja istoimeni projekat. Ovaj projekat je nedavno objavljen i na vinilu i CD-u.

Reč je o materijalu koji se odnosi na naučnofantastični film iz žanra crne komedije, Iron Sky - The Coming Race (Gvozdeno nebo – nadolazeća rasa), za koji je grupa Laibach pripremila originalnu muziku.

Uz to, grupa će predstaviti odabrane numere sa svojih nedavno objavljenih albuma, uključujući neke starije pesme sa svojih predstojećih projekata i set Laibach klasika, koji se protežu od ranih 80-ih do danas, ali i veoma aktualnu preradu pesme Leonarda Cohena "The Future” te na nju nadovezujuči se novi singl "The Engine of Survival”.

Ulaznice
PARTER I
Sedenje
CENA: 2.900 DIN
PARTER II
Sedenje
CENA: 2.900 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima