Krankšvester i specijalni gost Sajsi MC u Hali 2, 08.decembra u 21h!

O događaju

Poznati hip‐hop duo iz Osijeka Krankšester održaće koncert u Hali 2 Novosadskog sajma 08. decembra sa početkom od 21:00h.

Članovi sastava Krankšveser su 3ki Stil (Davor Miletić) i Sett (Hrvoje Marjanović) od ranije poznati kao solo izvođači, a na muzičkoj sceni kao duo su više od deset godina. Zbog svojih satiričnih, ironičnih, duhovitih tekstova i autentičnog stila su brzo postali miljenici čitavog regiona.

Gaber, Ćerka, Slava, Pošalji Sliku, Šta ti znaš o meni su samo neke od pesama koje su postale regionalni hitovi i koji su izbrisali granice kada je u pitanju proboj Krankšvestera na regionalnu scenu, uprkos tome što dolaze iz provincijalne sredine a ne epicentra muzičkog dešavanja

Upravo iz tog razloga su ponudili publici drugačije viđenje muzike, tekstova, humora i ironičnog pogleda na svet obrađujući socijalno‐društvene teme, međuljudske odnose ali na njihov svojstven, specifičan i na duhovit način. Njihovo viđenje muzike i objedinjivanje žanrova je uspelo da na njihovim koncertima objedini publiku različitih uzrasta i muzičkog ukusa što jeste veličina ovog dua. Takođe, ono što krasi ovaj bend jeste to što uprkos sve većoj popularnosti objavljivanja singlova i dalje redovno izdaju albume sa velikim brojem pesama što samo govori o kreativnosti benda koja je, čini se, bar za sada‐ u punom kapacitetu.

Osim publike, koje je sve više i više na celom Balkanu i reč kritike ih je podržala. Veliki broj recenzija, kako albuma tako i koncerata nisu izostale i u većini slučajeva one su afirmativnog duha; preko detaljnih analiza njihovih tekstova, do toga da ih žanrovsko opredeljeni kritičari svrstavaju u različite žanrove, te će Krankšvester neko okarakterisati kao rep muziku, neki kao elektronsku muziku, a zbog svoje angažovanosti dodaće im i epitet pank dueta.

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 1.500 DIN
FAN PIT
Stajanje
CENA: 2.000 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    petak 8. decembra 2023. 21.00
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    ŠOU BIZZ DOO

Podeli događaj sa prijateljima