OTKAZANO

PRODAJA JE OBUSTAVLJENA! VIŠE INFORMACIJA USKORO!

Okusi slatku muku nastanka predstave, stvaranja lika, funkcionisanja pozorišta… Uf laž.. Nimalo slatke muke.

O događaju

Ovo je KOMEDIJA o smislu stvaranja i tragedije o neostvarenim ambicijama umetnika ili obrnuto. U svakoj sceni ove dinamične predstave publika prisustvuje otvorenoj probi „KOŠTANA“ i režiji jedne iste scene. Menjaju se samo glumci na toj probi.. Glumci predstave „KOŠTANIN TVIST” (Dragana Dabović i Andrej Šepetkovski) tumače nekoliko likova, tačnije tipove, reditelje glumaca, glumice, dramaturga....
Svaki reditelj vidi „KOSTANA“ i scenu koju režira na poseban način, svojstven njenom daru, iskustvu, ambicijama.

Sukob ovih težnji i likova reditelja i glumaca u pozorištu tako često nepovezanih i uzdignutih emocija i ženskih sukoba.

Da li je put do uspeha u udovoljavanju sebi i svojim hirovima ili u dubljem, ljubaznom slušanju drugog čoveka i davanju???

Informacije o povraćaju novca

Na osnovu obaveštenja organizatora obaveštavamo Vas da je došlo do otkazivanja predstave "Koštanin tvist" koja je trebalo da se održi 27.03.2024. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 20.03.2024. do 31.03.2024. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
PARTER
Sedenje
CENA: 1.300 DIN
BALKON
Sedenje
CENA: 1.000 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima