Otvaramo sezonu matine partija u Dorćol Platzu!
Prvi u nizu matine obeležiće sjajni bitovi kultnog DJ-a Kevina Yosta

Ulaznice dostupne na događaju!

O događaju

Nema jednog žanra ili stila kojim bi se mogla klasifikovati mnoga postignuća Kevina Yosta. Otkako je uzeo palice za bubnjeve sa četiri godine, Kevin je opsednut stvaranjem i izvođenjem muzike. DJ, producent, kompozitor za filmove, bubnjar... konstantno se razvijao i napredovao zadovoljavajući svoju strast.

Sredinom osamdesetih, u jedanaestoj godini, Kevin je otkrio svoje životne ljubavnice: DJ-ing i house muziku. Naredne godine posvetio je razvijanju svog duboko džezovskog house stila, a 1998. godine proslavio se svojim prvencem “One Starry Night”, koji ima posebnu čast da bude smatran klasikom deep house-a. Sa gotovo 100 singlova, 8 albuma i mnogo mix CD-ova tokom godina, Kevin je stekao reputaciju umetnika koji nema želju da prestane stvarati muziku i gurati granice.

Reći da muzika govori kroz Kevina Yosta je istina. Njegove neobjavljene trake se približavaju brojci od 1500. Za Kevina, DJ-ing je veoma lična stvar koju deli sa ljudima koji dođu da ga čuju, a poznat je po tome što pušta setove sa potpuno originalnom, neobjavljenom muzikom.

Pored ličnog pristupa DJ-ingu, Kevin je osmislio i novi live show nazvan “Live & Improvised”. Kevin opisuje ovo kao svoj “studio na sceni”, i kako samo ime sugeriše, sva muzika se stvara u trenutku. Svaki nastup je potpuno drugačiji, jer prilagođava svoju muziku uživo kako bi poveo publiku na putovanje. Za Kevina, predstava je posebna jer omogućava publici da doživi muziku u trenutku njenog stvaranja. Publika je pozvana u privatni svet Kevina Yosta, i pružena joj je doživljaj kojim je on bio zaražen celog života, taj sveti trenutak kada inspiracija postane opipljiva stvarnost i muzika udahne život.

Ulaznice
ULAZNICA
CENA: 1.000 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    subota 17. februara 2024. 15.00
  • Mesto
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    Art komuna Dorćol d.o.o.

Podeli događaj sa prijateljima