OTKAZANO

Rasplakaće vas, nasmejati i naterati da se zapitate kakvi ste “ ljudi“. Svojim briljantnim glumačkim transformacijama i preciznom igrom, glumci pružaju gledaocu vrhunsku zabavu ail i zapitanost, da Ii možemo biti bolji ljudi?

ULAZNICE KUPLJENE ZA OVAJ TERMIN VAŽE ZA TREMIN 10.05.

O događaju

Predstava je nastala po tekstu Kristofera Dž. Džonsona The Dog Logs, australijskog glumca, reditelja i pisca, a na srpski ga je prevela Milica Mihailović.

Glumci u predstavi igraju 14 rasa pasa, na gotovo praznoj sceni, koristeći se samo tekstom i svojim glumačkim umećem. Kroz mnogo smeha ali i nekoliko tužnih, gotovo tragičnih priča, predstava pokazuje i preispituje ljudski odnos prema psima, koji nam pružaju neograničenu i bezuslovnu ljubav.

Predstava se sastoji od četrnaest psećih likova, koji kroz svoje životne priče prenose svoje stavove o ljubavi, prijateljstvu, osveti, nasilju. Svi pseći likovi odražavaju karakterizacije ljudskog bića.

Predstava KEROVI je na stalnom repertoaru Teatra na brdu od 2018. godine.
Pseće priče sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Tekst: Kristofer Dž. Džonson

Režija: Erol Kadić

Igraju: Aleksandar Srećković Kubura I Srđan Timarov

Informacije o povratu

Na osnovu obaveštenja organizatora da je došlo do odlaganja predstave "Kerovi" koja je trebala da se odigra 08.05.2023. a pomerena je za 10.05.2023. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera a svoju ulaznicu ne mogu ili ne žele da iskoriste za novi datum.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 10.05. do 20.05.2023. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
PARTER
Sedenje
CENA: 1.400 DIN
BALKON
Sedenje
CENA: 1.200 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima