Virtuozi klasične muzike Šihan Vang, Ke Ma i „Silk & Wind duo“ Vanže Žang Vanže Žang i Dejana Sinadinovića, zadivili su svet, a sada spremaju ekskluzivni nastup na Dočeku, 13. januara u 20 časova, u Novosadskom pozorištu!

O događaju

Kako zvuči spoj nekadašnjeg čuda od deteta koje sada osvaja prve nagrade širom Evrope, doktorantkinje Londonske kraljevske akademije, čuvenog soprana i svetski poznatog pijaniste – otkrićemo na nastupu koji se dugo pamti.

Godina titule Evropske prestonice kulture je završna, ali zahvaljujući nagradi "Melina Merkuri", dodeljenoj za uspešnost projekta, Novi Sad prirediće sugrađanima i gostima grada šesti Doček, Najbolji evropski trend brend u oblasti kulture 2021. godine, nominovan među Najbolje evropske festivale 2022. godine.

Kroz spajanje vizuelne i izvođačke umetnosti, slavljenje raznolikosti i stvaralaštva, velike performativne spektakle, atraktivne svetlosne i digitalne forme izraza, kao i multimedijalne događaje, Novi Sad će na spektakularan način ući u novu, 2023. godinu.

Ulaznice
PARTER
Sedenje
PROMO CENA: 1.200 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima