Kakva ti je žena – takav ti je život, predstava koja će se održati u Pozorištu mladih 02. aprila!

O događaju

UPOZORENJE: Izaziva bolove u stomaku od smeha, veliku količinu suza radosnica, a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog smejanja!

Predstava „Kakva ti je žena - takav ti je život" će vas naterati da razmislite dobro o sebi i o svetu koji vas okružuje, jer mi smo generacije koja ne želi vezu.

Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći onu pravu osobu. Želeli bismo poručiti svoju srodnu dušu preko interneta, čitamo „Pet načina kako da znaš da mu se sviđaš" i „Sedam načina kako da je osvojiš" misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekat na internetu. Ipak, mi smo ti koji ne žele vezu.

Želimo fasadu veze bez truda, držanje za ruke bez gledanja u oči, odugovlačenje bez ozbiljnog razgovora, obećanje bez stvarne posvećenosti. Želimo i proslaviti godišnjicu bez onih 364 dana koji vode do nje. Igramo igre bez pobednika i na kraju ostanemo sami. Želimo tu ljubav kao iz filma, ali ništa ne činimo.

Da li volimo da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak menja odnos dvoje ljudi i samu vezu ? Šta je potrebno za skladan brak? Odgovore na večita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Ulaznice
PARTER
Sedenje
CENA: 1.600 DIN
BALKON
Sedenje
CENA: 1.600 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima