RASPRODATO

Posle najvećeg izdanja ove žurke u punom Zapadnom holu Spensa 30. decembra, Jugoslovenka ponovo pred novosadskom publikom, u Domu kulture!

O događaju

Sada već pune četiri godine ova žurka puni beogradske klubove Klub Shlep, Štrafta i Pop Quart, "Jugoslovenka" se proširila na područje cele Srbije, a imala je i premijerni nastup van Srbije, u Banja Luci. Prošle dve žurke u Domu Kulture karte su bile rasprodate nekoliko dana unapred zato ih nabavite na vreme!

Ovo je žur svih velikih jugoslovenskih bendova, urbanih muzičkih pokreta, jedan presek scene nekad i sad na ovim prostorima.
Spremite grlo za pevanje i noge za plesanje, a na repertoaru će biti Dino Dvornik, EKV, Haustor, Denis & Denis, Idoli, Bebi Dol, Partibrejkers, Prljavo Kazalište, Oliver Mandić, Đavoli, Bajaga... a biće tu i novih snaga poput Nipplepeople, Buč Kesidi, Konstrakta, SevdahBaby, MVP, Irie FM, Z++, Artan Lili...

Za DJ pultom Duško Milojević a.k.a. Dulex, čovek koji je bio rezident najboljih beogradskih alternativnih klubova kao što su Akademija, Povetarac, Ben Akiba, Pazi Škola, Štrafta, Pop Quart, Šlep... i čovek koji već punih 10 godina u Božidarcu u okviru Vračar Rocks serijala organizuje koncerte najboljih regionalnih bendova.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 600 RSD, a na ulazu će koštati 800 RSD.

Nakon kupovine ulaznice, možete (u zavisnosti od popunjenosti) rezervisati mesto u klubu

Telefon je dostupan od 16 do 21č

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 600 DIN
RASPRODATO!
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima