JUGOSLIVENKA PARTY – PRVI PUT POD ZVEZDANIM NEBOM NA ŠTRANDU U BEER GARDENU!

O događaju

Polako se približava kraj leta i zato je pravi trenutak za veliku žurku na otvorenom

Jugoslovenka se vraća u Novi Sad posle tromesečne pauze, i to sa žurkom u Beer Gardenu na Štrandu u subotu, 02. septembra!

Rezervacija stolova kreće od 28. avgusta, slanjem poruke na broj +381614488080 putem vibera (broj telefona je aktivan za rezervacije do 17h).
Ovo je žur svih velikih jugoslovenskih bendova, urbanih muzičkih pokreta, jedan presek scene nekad i sad na ovim prostorima.

Spremite grlo za pevanje i noge za plesanje, a na repertoaru će biti Dino Dvornik, EKV, Haustor, Denis & Denis, Idoli, Bebi Dol, Partibrejkers, Prljavo Kazalište, Oliver Mandić, Đavoli, Bajaga... a biće tu i novih snaga poput Nipplepeople, Buč Kesidi, SevdahBaby, MVP, Irie FM, Z++, Artan Lili...

Za DJ pultom Duško Milojević a.k.a. Dulex, čovek koji je bio rezident najboljih beogradskih alternativnih klubova kao što su Akademija, Povetarac, Ben Akiba, Pazi Škola, Štrafta, Pop Quart, Šlep... i čovek koji već punih 10 godina u Božidarcu u okviru Vračar Rocks serijala organizuje koncerte najboljih regionalnih bendova.

Žurka startuje u 20:00h i trajaće do 00:30, jer se kapije Štranda zatvaraju u 01:00, pa zato dodjite na vreme!!!

Beer Garden Štrand / desno od glavnog ulaza

Vidimo se

#exyumuzika #exyu #exyurock #ex_yu #jugoslovenka #domkulture #domkulturens #novisad #novisadnoc #izlazak #yugoslavia #novosadski #Jugonostalgija #exyugoslavia #exitfestival #exitfest

Ulaznice
ULAZNICA
CENA: 800 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima