Posle skoro pola godine pauze Jugoslovenka se vraća u svoju novosadsku kuću, u klub koji je prošle godine 6 puta bio rasprodat – Dom kulture u petak 03. novembra od 21h. Dom kulture je u medjuvremenu renorivan i skockan a dobio je i novo fenomenalno ozvučenje.

O događaju

Ovo je žur svih velikih jugoslovenskih bendova, urbanih muzičkih pokreta, jedan presek scene nekad i sad na ovim prostorima. Spremite grlo za pevanje i noge za plesanje, a na repertoaru će biti Dino Dvornik, EKV, Haustor, Denis & Denis, Idoli, Bebi Dol, Partibrejkers, Prljavo Kazalište, Oliver Mandić, Đavoli, Bajaga... a biće tu i novih snaga poput Nipplepeople, Buč Kesidi, SevdahBaby, MVP, Irie FM, Z++, Artan Lili...

Za DJ pultom Duško Milojević a.k.a. Dulex, čovek koji je bio rezident najboljih beogradskih alternativnih klubova kao što su Akademija, Povetarac, Ben Akiba, Pazi Škola, Štrafta, Pop Quart, Šlep... i čovek koji već punih 10 godina u Božidarcu u okviru Vračar Rocks serijala organizuje koncerte najboljih regionalnih bendova!!!

Više informacija!

Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima