Avangardi majstor iz sveta srednjovekovne muzike, kompozitor i najpoznatiji lautista na svetu – Jozef van Visem.

O događaju

Od početka svoje kompozitorske karijere Van Visem je za cilj imao da široj publici približi zvuke jedinstvene barokne laute, i u tome je u potpunosti uspeo.

Dobitnik nagrade za najbolju muziku za film na filmskom festivalu u Kanu za svoje ostvarenje u vampirskoj drami „Samo ljubavnici opstaju“ (Only Lovers Left Alive), Van Visem, sarađivao je sa Džimom Džarmušem, Džejmsom Blekšoom, Zolom Džizus i mnogim drugim neverovatnim ličnostima iz umetničke industrije.

Jozef van Visem je objavio više od 20 albuma gde je na autentičan način oživeo duh prošlosti, čemu je pridodao i svoj najnoviji LP «Behold! I Make All Things New» — instrumentalno, neoklasično delo, snimljeno tokom lokdauna između 2019 i 2021.

Održao je koncerte širom sveta, u akademskim salama, katoličkim katedralama i na najprestižnijim festivalima poput ATP-a i Primavera Sound-a svirajući svoju potpuno crnu baroknu lautu, izrađenu posebno za njega. Sada van Visem stiže u Sinagogu da uroni slušaoce u svoj lični i čudesni svet, pun mračnih iskustava i jedinstvenih osećanja.

Ulaznice
PARTER
Sedenje
Redovi 1 - 3
CENA: 3.100 DIN
PARTER
Sedenje
Redovi 4 - 6
CENA: 2.700 DIN
PARTER
Sedenje
Redovi 7 - 9
CENA: 2.200 DIN
PARTER
Sedenje
Redovi 10 - 16
CENA: 1.900 DIN
BALKON DESNO I GALERIJA
Sedenje
CENA: 1.700 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    petak 18. avgusta 2023. 20.00
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    CONNECTED FAMILY DOO

Podeli događaj sa prijateljima