RASPRODATO

JOKER OUT NAPOKON STIŽE U NOVI SAD – FABRIKA, 28. oktobar

O događaju

Slovenačka shagadelic rock`n`roll atrakcija, bend JOKER OUT, jedan od trenutno najtraženijih mladih bendova u regionu, pa i Evropi, najavljuje svoj prvi samostalni koncert u Novom Sadu, koji će biti održan 28. oktobra u Fabrici.

Nakon što su postali najprodavaniji live muzičari u Sloveniji i dva puta bend godine, autori evrovizijskog hita »Carpe Diem« su se u srpskim medijima počeli pojavljivati prošle jeseni, kada su izdali svoj premijerni singl na srpskom »Demoni«. U maju su bili gosti na velikom rasprodatom koncertu Buč Kesidi na stadionu Šalata u Zagrebu, a u roku od samo nekoliko dana rasprodata su dva koncerta u Tvornici kulture zakazani za novembar. Zakazane su Irska, Britanska i Nordijska turneja, a već su rasprodali 12.000 karata za svoj najveći koncert 6. oktobra u ljubljanskoj Areni. Hiljade posetilaca je uživalo na njihovom nastupu na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu na beogradskom Ušću, a u avgustu će otvori i nastup grupe Franz Ferdinand u Varaždinu.

U prethodnim godinama temeljno su razvili muzički pravac koji se naziva šagadelički rok (shagadelic rock`n`roll), a ovaj energičan, ali zavodljiv i moderan zvuk osvojio je region. Singlovima sa svog debitantskog studijskog albuma „Umazane Misli“ preuzeli su radijske i streaming top liste, kao i velike koncertne scene širom regiona. Njihovi veoma posećeni koncerti odišu eksplozivnim gruvom i šarmantnim melodijama koje fanovi strastveno pevaju. Neverovatna energija, unikatan vizuelni identitet i moćna muzika doneli su im dve uzastopne nagrade za izvođača godine, 2021. i 2022. godine, kao i nagradu za pesmu godine 2021. godine.

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 1.900 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    subota 28. oktobra 2023. 21.00
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    Charm Music d.o.o.

Podeli događaj sa prijateljima