Jeff Mills premijerno u Barutani 30.06. od 23h.

O događaju

Jeff Mills a.k.a. The Wizard!
Poznat kao muzički “čarobnjak” i jedan od živih legendi globalne elektronske scene, Jeff Mills je pravi odraz onoga što nas očekuje u budućnosti. Neprestana potraga za jačinom zvuka i njegovi ogoljeni, skoro industrijski di-džej setovi doprineli su da Mills postane jedan od najtalentovanijih internacionalno poznatih izvođača, koje je detroitska tehno scena iznedrila.

Mills je jedan od osnivača legendarnog muzičkog pokreta “Underground Resistance”, i posle vladanja scenom više od 30 godina, objavio je čak 20 albuma i preko 100 singlova. Bio je prvi di-džej koji je napravio saradnju sa Simfonijskim orkestrima, na taj način kreirajući savršen i uvek drugačiji spoj klasičnih instrumenata i zvuka budućnosti.
Ono što možda najbolje opisuje njegovu tačku gledišta je sledeći citat: “Način na koji vidimo sebe često može da odredi stepen i perspektivu iz koje vidimo druge i svet oko nas. Svako od nas ima jedinstven pogled na svet. Takav pogled koji može da oblikuje budućnost drugih i način na koji žive, sanjaju i gledaju na budućnost za koju se svi nadamo da je bolja i plodnija od naše prošlosti. Ovo je, smatram, naša zajednička inicijativa”.

Ulaznice
REGULAR
Stajanje
CENA: 2.190 DIN
VIP
Omogućava pristup VIP zoni
CENA: 2.890 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    petak 30. juna 2023. 23.00
  • Mesto
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    UGS PRO MUSIC PROMOTING DOO

Podeli događaj sa prijateljima