Sveti Patrik uz Irish Stew of Sindidun u Domu kulture NS!

O događaju

U petak 17. marta sa početkom od 20h, povodom jednog od omiljenijih praznika Sveti Patrik, koji zapravo i nije praznik naše države, održaće se koncert benda Irish Stew of Sindidun i tradicionalno napraviti dobra irska žurka i u Novom Sadu.

Irish Stew of Sindidun karakteriše dinamičan muzički pristup koji spaja irsku folk muziku sa modernim rok elementima. Koristeći instrumente poput frule, violine i bendža, bend stvara autentičan zvuk, redak na ovim prostorima. Nastupi su poznati po nesvakidašnjoj razmeni energije između benda i publike dok muzika kombinuje poetske tekstove sa živahnim ritmom, pričajući priče o ljubavi, životu i optimizmu… Budite sigurni da ni ovaj koncert za Dan Svetog Patrika neće biti mnogo drugačiji, jer bend obećava najmanje 2 sata muzike uz niz pesama sa sva 4 studijska albuma!

Ovog puta, Irish Stew će imati i specijalne goste – bend Scordisci, koji će predstaviti svoju viziju irskog punk rok zvuka. Energija njihovog nastupa garantuje da će publika biti na nogama uz njihove autorske pesme kao i hitove dobro poznatih bendova poput Flogging Molly, Dropkick Muthpys, Rumjacks, i ostalih.

Ulaznice
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima