Legendarni izraelski sastav Infected Mushroom će održati live koncert u Hangaru 21. oktobra sa početkom od 22h!

O događaju

Naime, u okviru turneje kojom sastav slavi 25. godina postojanja i promoviše novi album pod nazivom IM25 – Phase I, Infected Mushroom će posetiti i Beograd. Domaća publika će imati priliku da uživa u specijalnom, „full-band live show“ gde će članovi Amit „Duvdev“ Duvdevani i Erez Eisen nastupati zajedno sa svojim live sastavom; zbog svog formata ovo je zaista specijalan nastup, koji će biti sačinjen od najvećih hitova benda i numera sa novog albuma!

Nakon 25 godina postojanja, Infected Mushroom je stekao reputaciju i status kultnog benda koji je izvršio veliki uticaj na svetsku scenu elektronske muzike. Infected Mushroom je dva puta rankiran u top 10 svetskih DJ grupacija od strane DJ magazina, dok njihova muzika broji milionske strimove na muzičkim platformama čineći ih i dalje jednim od najpopularnijih imena u svetu elektronske muzike.

Iako sastav važi za pionire ,,psy-trance muzike“, tokom svog dugogodišnjeg postojanja pokazali su da sposobnost da pomeraju granice, često izlaze van okvira „psy-trance“ žanra i na taj način stvaraju izuzetno unikatan muzički izražaj kojim su stekli svetsku popularnost.

Ulaznice
REGULAR
Stajanje
CENA: 3.700 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    subota 21. oktobra 2023. 22.00
  • Mesto
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    VALERIY CHERNYSHEV PR

Podeli događaj sa prijateljima