OTKAZANO

Događaj se iz tehničkih problema otkazuje!

O događaju

Mađioničar i iluzionsta Igor Trifunov će vas povesti u pravu magičnu avanturu.
Imaćete priliku da vidite neke od najboljih svetskih tačaka iz njegovog bogatog repertoara. Stvaranje i nestajanje golubova, karata, marama, teleportacija… samo su deo ovog spektakla koji je namenjen pre svega  deci ali i odraslima koji su sačuvali dete u sebi. Na sceni ćete videti i Igorovog najboljeg prijatelja, Zekana, koji živi u šeširu, i koji takođe zna mađioničaske tajne, a najviše od svega, voli da ih pokazuje pred publikom koristeći čarobnu šargarepu. Da li je moć šargarepe jača od moći čarobnog štapa, to jest ko je bolji mađioničar, Zekan ili Igor, saznaćete u ovoj predstavi punoj duha, neočekivanih obrta, smeha, dobre energije i naravno magije. Ova vesela družina povešće publiku u svet prave magije!

Biografija Igor Trifunov

Igor Trifunov je najuspešniji mađioničar i iluzionista novije generacije. Osvajač je Grand Prix-a na Balkanskom kongresu mađioničara (Beograd 2003. i Solun 2010.)

Dobitnik je mnogih prestižnih internacionalnih nagrada (Maribor prvo mesto 2011, Baden prvo mesto 2012 ,Abano Terme drugo mesto 2014, proglašen za najboljeg zabavljača na međunarodnom festivalu magije u Busanu u Juznoj Koreji 2016, Ženeva treće mesto 2017.)

Autor je dečije predstave Igorov magični show, zatim TV serije Ulična magija kao i iluzionističke predstave Igorov magični spektakl. Osvojivši četvrto mesto na prvenstvu sveta u Riminiju 2015. otpočinje internacionalnu karijeru gostujući sa svojom jedinstvenom tačkom na TV stanicama i scenama širom sveta.

Informacije o povratu

Na osnovu obaveštenja organizatora obaveštavamo Vas da je došlo do otkazivanja predstave "Igorov magični show" koja je trebala da se održi 31.10.2023. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 20.10. do 15.11.2023. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
PARTER
Sedenje
CENA: 1.100 DIN
BALKON
Sedenje
CENA: 900 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima