Najluđa žurka uz Idu Prester i Lollobrigidu na zatvaranju koncertne sezone u Domu kulture NS!

O događaju

Za dobru atmosferu pred koncert biće zadužena DJ Milica. Koncert Ide Prester i Lollobrigide zakazan je 22:00 časa!

Ida Prester jedinstvena je pojava u muzičkom svetu, ali i mnogo šire od toga. Njena specifična estetika, britki tekstovi i čudesne plesne melodije dovele su je do statusa balkanske indie pop ikone.

Svojom beskrajnom pozitivnom energijom zarazila nas je još pred 17 godina kad se pojavila Lollobrigida i prodrmala muzičku scenu regiona. Suludi kostimi, pomaknuti tekstovi i punk stav osvojili su festivalske bine i radio stanice. Od tada generacije odrastaju uz Casio i šljokice i Bivšu curu, a bodre se uz Ja se resetiram i Sutra je dan. Na njenim koncertima publika peva u glas stare Lollobrigida hitove, kao i nove pesme s Idinog solo albuma.

Ida Prester i Lollobrigida je electro pop bend poznat po neverovatnoj energiji živih nastupa. Plesni ritmovi pulsirajući basevi, neobični tekstovi i harizmatična front girl Ida Prester odvešće vas na putovanje od diska 80ih, preko furioznog punka do letnjih morskih terasa. Obucite plesne cipele, pronađite šljokice i leptir kravate i pripremite se za veče plesa!

Ida i Lollobrigida stižu u Dom kulture NS u petak, 30. juna da na najbolji mogući način i sa neverovatnom žurkom koju vam spremaju, zatvorimo koncertnu sezonu 2022/2023 Doma kulture NS.

Ida Prester - 70:

Ida Prester - Minuta:

Ida Prester & Lollobrigida - Tvoja:

Ulaznice su u prodaji po promo ceni od 1.300 rsd. (ograničen broj) i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i onlajn.

Nakon rasprodaje promo ulaznica, redovna pretprodajna cena biće 1.500 rsd.

Ulaznice za STUDENTE su po ceni od 800,00 rsd. i mogu se kupiti u centralnoj biletarnici Gigstix-a u Pariskom magazinu uz indeks ili studensku karticu.

Foto: Marko Vulević
Dizajn: Alek

Ulaznice
ULAZNICA
Stajanje
CENA: 1.500 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima