Exitova Dance Arena i Hot Since 82 preuzimaju Beograd!

O događaju

Hedlajner Exitove mts Dance Arene i jedan od najuspešnijih britanskih producenata i DJ-eva Hot Since 82, stiže 25. marta u Beograd, na veliki EXIT Dance Arena Belgrade Takeover događaj, koji će biti održan u Glavnom hangaru u Luci Beograd.

Hedlajner najvećih svetskih elektronskih bina i zaštitno lice svetskog tech house zvuka, Hot Since 82, više od decenije dominira globalnom muzičkom scenom, dok njegovu muziku kritičari opisuju kao „najsofisticiraniju u Velikoj Britaniji“. Ovaj producent, DJ i osnivač izdavačke kuće Knee Deep In Sound dobitnik je prestižne DJ nagrade u kategoriji Najbolji tech house DJ i višestruko je nominovan za različita priznanja u sferi elektronske muzike. Našao se u top 10 najtraženijih producenata svih vremena na Beatport-u remiksom pesme Green Velveta „Bigger Than Prince“, poznat je po lajv nastupima na vodećim svetskim festivalima uz pratnju gudačkog kvarteta, a iza njega su i brojne svetske turneje u sklopu njegovog jedinstvenog klupskog brenda TAKEN.

Početak njegove karijere obeležili su nastupi na Ibici i debitantsko izdanje „Let It Ride“ za Noir Music, nakon čega je usledio period koji je MixMag nazvao „meteorskim uspehom“. Svojoj bogatoj diskografiji krajem 2020. godine dodao je još jedan album, pod nazivom „Recovery“, na kojem je sarađivao sa brojnim imenima sa elektronske scene, među kojima su i Rudimental, Jamie Jones, Boy George i Miss Kittin. Prethodnu godinu obeležila su brojna izdanja među kojima su se izdvojili „Poison“, „Out The Door“, remiks pesme „Sweet Talker“ koju u originalu potpisuju Years & Years i Galantis, ali i EP „Buggin' (Remixes)“, koji sadrži remikse njegovog legendarnog singla na kojem dominira vokal pevačice Jem Cooke.

Ulaznice
REGULAR
Stajanje
CENA: 2.190 DIN
VIP
Stajanje
CENA: 5.000 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima