80’S žurka iliti Highwaystar osamdesete žurka stiže u Dom kulture NS!

O događaju

Čovek koji stoji iza jednog od najpopularnijih muzičko-kulturnih portala u regionu i udruženja Highwaystar, Rastko Tomić, priređuje vam žurku koju ćete pamtiti dugo!

Osamdesete žurka iliti Highwaystar osamdesete žurka, kako joj i samo ime kaže, vratiće vas u osamdesete godine dvadesetog veka gde ćete steći utisak da se nalazite u filmovima “Crni bombarder”, “Kako je propao rokenrol” ili seriji “Crno bijeli svijet”.

To će učiniti kroz nezaboravnu plejlistu na kojoj će se naći i domaći i strani hitovi – od onih kao što su „I Just Died In Your Arms“, „Time Of My Life“, „Gold“, „Danger Zone“, „Footloose“, „Rasputin“ i „Stayin' Alive“ preko izvođača kao što su Laki pingvini, Prljavo kazalište, Dino Dvornik, Roxette, Denis & Denis, Haustor, Zabranjeno pušenje, Whitesnake, Eurythmics, Men At Work, U škripcu, Idoli, Bon Jovi, Michael Jackson, Riblja čorba, Kiss, Billy Idol, Neki to vole vruće, Videosex, EKV i mnogi drugi, ali i muzika iz svima nam omiljenih filmova kao što je pomenuti „Kako je propao rokenrol“.

E, atmosfera na žurkama je baš kao u tom filmu!
Zamislite sebe kao nekoga sa žurke na kojoj je Barbara i prepustite se u potpunosti.

Osim hitova, možete očekivati i neočekivano – bisere koje niste znali da znate i pesme koje niste čuli sto godina a obožavate ih!
U okviru žurke će se proslaviti i peti rođendan magazina Highwaystar, te vas očekujemo u novosadskom Domu kulture 23. Februara od 21 čas!

PS. Pripremajte polako autfite, zadatak je da se svi obučemo u stilu 80-ih i zajedno stvorimo tu atmosferu.

Broj telefona za informacije i rezervacije je dostupan od 11h do 16h: +381 65 54 54 95
*U slučaju da ne dobijete vezu, pošaljite poruku putem SMS ili Vibera i u najkraćem roku ćemo vam odgovoriti.

Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima