ODLOŽENO

80’S žurka iliti Highwaystar osamdesete žurka ponovo stiže u Dom kulture NS!

O događaju

Novi Sad, jeste li spremni da ponovo prodrmamo Dom Kulture NS?

Nakon prošle, gotovo rasprodate žurke u Novom Sadu, osamdesete se ovaj put vraćaju po još bolji provod!

Osamdesete žurka je zanimljiva zbog toga što se plejlista stalno menja, i ako dođete više puta na istu nećete slušati identične pesme.

Samo neke od pesama koje vam mogu biti pokazatelj šta možete da očekujete su „I Just Died In Your Arms“, „Time Of My Life“, „Gold“, „Danger Zone“, „Footloose“, „Rasputin“ i „Stayin' Alive“, a tu su i izvođači kao što su Laki pingvini, Prljavo kazalište, Dino Dvornik, Roxette, Zdravko Čolić, Denis & Denis, Haustor, Zabranjeno pušenje, Whitesnake, Film, Eurythmics, Men At Work, U škripcu, Idoli, Bon Jovi, Michael Jackson, Kiss, Billy Idol, Neki to vole vruće, Videosex, EKV i/ili mnogi drugi.

Pored hitova, možete očekivati i neočekivano – bisere koje niste znali da znate i pesme koje niste čuli sto godina a obožavate ih! Ili one koje ni ne znate, ali će vas oduševiti.

PS. Pripremajte polako autfite, zadatak je da se svi obučemo u stilu 80-ih i zajedno stvorimo tu atmosferu.

Broj telefona za informacije i rezervacije je dostupan od 11h do 16h: +381 63 54 54 95
*U slučaju da ne dobijete vezu, pošaljite poruku putem SMS ili Vibera i u najkraćem roku ćemo vam odgovoriti.

Informacije o povraćaju novca

Na osnovu obaveštenja organizatora obaveštavamo Vas da je došlo do odlaganja događaja "Highwaystar osamdesete žurka" koji je trebalo da se održi 18.05.2024, a odlaže se na 01.06. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera, a svoje ulaznice nisu u mogućnosti da iskoriste za novi datum.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 07.05.2024. do 22.05.2024. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
ULAZNICA
CENA: 300 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima