Healing Days Promo Event | 25. maj | Zvezdara

O događaju

U srcu Beograda, u Zvezdarskoj šumi, ušuškano između zelenila, čeka vas magično iskustvo – Healing Days Promo Event. Pripremite se da zakoračite u prostor za rast, gde ćete se povezati sa sobom i okolinom na jedinstven način.

Započnite svoje putovanje sa Enom Lej, uz Shakti Bliss Meditaciju. Duboko zaronite u svoje unutrašnje biće i dozvolite da vas vodi na putovanje oslobađanja i prosvetljenja. Nakon toga, Ksenija Lea Ronai će vas pozvati na Kakao Ceremoniju, gde ćete se povezati sa srcem i dušom, dok će zvuci hang drum-a Anamamanaa-e stvarati magičnu atmosferu koja će vas podići iznad svakodnevnih briga. Nakon što se oslobodite tereta uma i duše, Yelisaveta će vas povesti na plesno putovanje kroz Ecstatic Dance DJ set, uz podršku Djordja Bastovanovića. Dozvolite svom telu da se oslobodi svih ograničenja i prepusti ritmu koji će ga voditi do same suštine postojanja.

Ovaj jedinstveni događaj započinje u 15 časova i traje sve do jedan sat posle ponoći. Ulaznice su ograničene, stoga ne propustite priliku da budete deo ovog iskustva.

Healing Days Promo Event je samo uvod u ono što vas čeka na predstojećem Healing Days festivalu (6 – 8. avgust 2024) na planini Rtanj, u okviru Pyramid Festivala.

Programi:

Shakti Bliss Meditacija
Cacao Ceremony + Live Hang Drum
Ecstatic Dance DJ Set

Ulaznice
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima