Veliko nam je zadovoljstvo da vas pozovemo na jednu od najuzbudljivijih žurki sezone . U subotu 6. maja, u goste nam stiže jedan od najuticajnih producenata elektronske muzike današnjice – Mathew Jonson!

O događaju

Ovaj izuzetni umetnik je poznat po svom jedinstvenom zvuku koji kombinuje uticaje iz techno, house i minimal žanrova. Stvorio je neke od najupečatljivijih traka u poslednjoj deceniji, uključujući "Decompression", "Typerope", "Marionette" i mnoge druge. Njegov live nastup je uvek poseban doživljaj, pun inovativnih zvukova i iznenađenja.

Pored Mathew Jonson-a, imaćete priliku da čujete i live projekat dve sestre - Tijamara, koje su takođe poznate po svom jedinstvenom zvuku i stvaraju pravu muzičku magiju na bini. Tijamara je nov muzički projekat koji spaja savremen elektronski zvuk i elemente lokalnog nasleđa. Sastav čine sestre Ristić, već poznate klabing sceni: Tijana – suosnivačica, program menadžerka i dizajnerka kluba half i Tamara – nastupa i stvara pod umetničkim imenom Kezz.

Od domaće podrške tu je takođe i SMT#nG koji davno započinje svoje muzičko putovanje i lansira se po celoj klupskoj teritoriji u Srbiji. Vrlo prepoznatlijva i energična selekcija prate ovog momka koji se konstantno trudi da predstavi sopstvenu muzičku širinu, dosta se ogledajući u plasiranju muzike koja je „vanvremenska“, odnosno ona koja će se i posle 10, 15 ili 20 godina neumorno slušati.

Na taj način konstantno podseća da je moguće napraviti hibridnu muzičku ekskurziju, kroz koju se mnogo toga može shvatiti i saznati.

Ponosni je vlasnik Belgrade FM radijskog koncepta, koji se bavi alternativnom elektronskom muzičkom scenom u Srbiji i svetu. Takođe, u okviru ove priče se plasira i muzički deo emisije, kroz Belgrade Intro Selected Session.

Half će biti epicentar elektronske muzike u Beogradu 6. maja, a mi vas pozivamo da se pridružite ovom spektakularnom događaju. Vidimo se na plesnom podijumu!

Ulaznice
REGULAR
Stajanje
CENA: 1.199 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    subota 6. maja 2023. 19.00
  • Mesto
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    NADO D.O.O. BEOGRAD

Podeli događaj sa prijateljima