OTKAZANO

Ruski black metalci Grima premijerno stižu u Novi Sad! Njima će se na turneji pridružiti Ultar,
takođe ruski bendo koji polako, ali sigurno gradi svoje ime u metal svetu.

O događaju

Prema Google Mapsu od Novog Sada do Krasnojarska ima malo manje od 6500 kilometara. Minimalno toliko će ponovno prevaliti Morbius i Vilhelm, blizanci koji su osnovali ovaj bend 2014. Cela priča je započela kao isključivo studijski projekat, a prvi nastup uživo imali su tek 2021. Njihov zvuk može se opisati kao atmosferični black metal s folk i pagan elementima. Dosad su izdali šest albuma od kojih je zadnji live album “Red Forest Rituals” izdat prošle godine. Grima je inače vrhovni bog koji čuva one koji žive u šumi, ali kažnjava sve koji ne poštuju prirodu. Zanimljivo, u španskom jeziku grima označava osjećaj koji imamo kad netko noktima ili kredom zagrebe po tabli ili nekoj sličnoj površini.

YT
Facebook
Spotify
Instagram
Bandcamp

Ultar je peteročlani bend, takođe iz Krasnojarska, osnovan 2016., a čiji su članovi uostalom i dva spomenuta blizanca iz Grime. Sviraju kombinaciju blacka, post metala uz prstohvat shoegazea, dok im je velika inspiracija H.P. Lovecraft i svet koji je stvorio u svojim bezvremenskim delima. Dosad su izdali dva live i tri studijska albuma: Kadath (2016), Pantheon MMXIX (2018). i At The Gates of Dusk (2022.). Članovi benda su Pavel Dil (bas), Denis Susarev (gitara, klavijature), Max Sysoev (gitara, klavijature), Gleb Sysoev (vokal) i Vlad (bubnjevi).Facebook
YT
Instagram
Spotify

Informacije o povraćaju novca

Na osnovu obaveštenja organizatora obaveštavamo Vas da je došlo do otkazivanja koncerta bendova "Grima i Ultar" koji je trebalo da se održi 20.04.2024 zbog nemogućnosti dobijanja vize. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 23.04.2024. do 31.05.2024. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
ULAZNICA
Stajanje
CENA: 2.300 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    subota 20. aprila 2024. 20.00
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    GRAPAMATIK MEDIA

Podeli događaj sa prijateljima