Goblini u Hali 2, 09. decembra!

O događaju

Grupa Goblini iz Šapca ove godine je proslavila 30 godina postojanja. Snimanje albuma, veliki broj hitova, koncertne turneje, vraćanje svetla pozornica na rokenrol žanr i veliki povratak na scenu 2013. godine koji se desio nakon duže pauze jeste ono što je obeležilo karijeru šabačkih pank-rokera i opravdano ih smestilo u sami vrh scene u regionu.

Hala 2 je sada već provereno mesto za velike rokenrol spektakle s obzirom da su se zagrebačke kolege Goblina, grupa Hladno pivo upravo u Hali 2 oprostili od svoje publike uz dva rasprodata koncerta.

Koncerti Goblina u Novom Sadu sa sobom uvek nose posebnu emociju, kako od strane benda, tako i od strane publike s obzirom da ih je upravo novosadska publika među prvima prepoznala pa se njihovo afirmisanje kroz veće koncerte i festivale upravo dešava u Novom Sadu pa se kasnije odrazilo na čitav region, što je sve detaljno opisano u dokumentarnom filmu posvećenom kultnom šabačkom bendu.

Goblini, na čelu sa svojim frontmenom Brankom Golubovićem Golubom već tri decenije od izlaska prvog albuma ostaju autentični, koncertno atraktivni, ali i dragi publici zbog svoje beskompromisnosti, iskrenih i upečatljivih stihova, u kojima nema mesta kalkulaciji, pokazujući svima primer da i grupa iz provincije može da dosegne najveće muzičke visine.

Takođe, ono što je prepoznatljivo ovom bendu jeste zadržavanje stare publike i njihovo zajedničko sazrevanje, ali i pridobijanje novih poštovalaca rokenrol muzike, koji danas, u 21. veku, odrastaju uz muziku i tekstove grupe Goblini i neverovatna razmena energije na relaciji bend-publika koji ne može da se opiše rečima uprkos tome što se prethodno doživi.

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 1.700 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    subota 9. decembra 2023. 21.00
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    ŠOU BIZZ DOO

Podeli događaj sa prijateljima