GE 30: COSMOSIS live!
Pretprodaja je završena!

O događaju

Dugo smo razmišljali ko bi bio SAVRŠEN gost za naše XXX izdanje, i nakon nastupa na Apsari nam se upalila lampica! Gledajući dredove i ruke koje poskakuju u vis, i stanje totalne euforije kod publike, shvatili smo da je upravo COSMOSIS projekat koji bismo voleli da ponovimo nakon epskog GOA EXPERIENCE-a koji se odigrao na Avalskom tornju i koji je svima urezan u sećanje kao omiljeni kišni rave!

Opet ćemo imati ekskluzivnu priliku da čujemo magični goa trance koji je Billy zajedno sa Jez (Laughing Buddha) stvarao tokom 90ih, a kako u izuzetno retkim prilikama radi retro setove jako se radujemo što će nam to omogućiti ovom prilikom!

Kako bi dodatno začinili sve, spremili smo još par iznenađenja! Iz dalekog Japana dolazi nam DJ Masala koji će zatvoriti ovaj party sa specijalnim dj setom, a pre nastupa Cosmosisa imaćemo prilike da slušamo pucketanje vinila, i to ne jedan nego DVA VINYL DJ SETA! Party će otvoriti DJ Line_out iz Rusije, koji će premijerno vrteti goa trance kod nas, a kao veliki kolekcionar očekujte pravu vožnju i potrudite se da dođete što ranije! Nakon njega još jedna poslastica, i retkost, jer smo uspeli ponovo da motivišemo Vladicu da vrti trance, a kako drugačije nego da nam vrti vinile, i zbog toga smo jako srećni i uzbuđeni!

Klub Cube ćemo ponovo pretvoriti u FLUO čudesni svet uz pomoć Psylocybe magije i tako učiniti da i ovaj GE duboku urežemo u vaša najdraža sećanja!

Ovo je izdanje koje nikako ne smete propustiti, i ne ovo nije kliše, stvarno je tako!

Ulaznice
ULAZNICA
CENA: 1.400 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima