Iako smo ga već nekoliko puta ugostili u okviru GE serijala, nekako uvek imamo isto uzbuđenje i čast kao da dolazi prvi put! Ove godine dolazi u okviru obeležavanja 30 godina legendarnog projekta ETNICA, i to pravo sa Goe, gde će (što je neverovatno) nastupati po prvi put!

O događaju

Mauri je svaki put učinio da skačemo do plafona, a tako će biti i sada, i jedva čekamo da nas lansira u svemir!

Na line up-u će takođe biti još jedan dinosaurus, Filip Nikolaevic , čovek koji je na našoj sceni od kako ona postoji!Zajedno sa Velimir Mićović i Marko Panic predstavlja USB organizaciju koja je skoro napunila 17 godina postojanja, a zaduženi su za negovanje Retro Trance muzike u periodu 1992-2002. godine. Filipovi setovi su uvek specifični i jedinstveni i zato smo odlučili da upravo on zatvori ovaj GE!

Kao podrška biće i dva momka iz DharmaR izdavačke kuće, strastveni zaljubljenici u old school goa trance, koji već nekoliko godina stvaraju svoj lični futuristički old school zvuk! Ovo nije njihov prvi zajednički nastup ali će sigurno biti jedan od najznačajnijih, jer će upravo oni uraditi uvod za maestra Maurija! Momci koji obećavaju, prvi put u okviru GE serijala - Nija vs Korov!

Za uvodno zagrevanje i podizanje radne temperature biće zadužen GE rezident - DJ DaPEACE, a kao i uvek, vizuelni doživljaj upotpuniće FLUO Psylocybe Deco !

Vidimo se 24.02.2024. u Cube Club Belgrade na još jednom spektakularnom GE događaju!

Ulaznice
PROMO ULAZNICA
CENA: 1.200 DIN
RASPRODATO!
ULAZNICA
CENA: 1.400 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima