Games.con – najveći festival gejminga i pop kulture na Balkanu!

O događaju

Games.con je festival posvećen ljubiteljima gejminga i popularne kulture, ali i svima onima koji žele da se igraju i takmiče. Pod parolom “levelovati se mora”, festival okuplja kompletnu industriju moderne zabave na jednom mestu, kao i desetine hiljada posetilaca koje čeka izuzetno bogat i raznovrstan sadržaj.

Strastveni fanovi video igara će imati priliku da saznaju sve o novitetima iz globalne i domaće gejming industrije, da isprobaju neke od najnovijih naslova, ali i da pokažu svoje veštine na mnogim esports turnirima. Igre poput Counter-Strike 2, EA Sports FC 24 i Mortal Kombat 1 rezervisane su za one sa takmičarskim duhom, a pobednike očekuju vredne novčane nagrade! Pored toga, na Games.con festivalu ćete pronaći novitete iz sveta moderne tehnologije i najrazličitijih sfera pop kulture, kao što su anime, mange, knjige i najaktuelnije serije i filmovi. Mnogi štandovi će organizovati giveaway takmičenja, tako da će srećni dobitnici osvojiti sjajne nagrade!

Games.con vam pruža priliku da steknete nova prijateljstva igrajući društvene igre i kvizove. Ne smemo da zaboravimo ni na cosplay takmičenje koje nas svake godine ostavi bez teksta, ali i Market Square, kao i mogućnost da se oprobate u mačevanju. Na festivalu vas čeka još pregršt uzbudljivog sadržaja i zanimljivog programa, tako da će biti ponečeg za svakoga.

Velika vrata Games.con festivala otvaraju se u petak, 8. decembra u 10 sati ujutru.

Ulaznice
JEDNODNEVNA ULAZNICA
CENA: 800 DIN
TRODNEVNA ULAZNICA
CENA: 1.400 DIN
POJEDINAČNA ULAZNICA | TFT
CENA: 900 DIN
EKIPNA ULAZNICA | LOL
CENA: 4.500 DIN
EKIPNA ULAZNICA | VALORANT
CENA: 4.500 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima