Novi termin koncerta je 28.oktobar u Zappa bazi. Zahvaljujemo se svima koji su kupili ulaznice i obaveštavamo vas da ulaznice vaze i za novi termin koncerta.

O događaju

FUNK SHUI je nastao 2010. godine. Kroz njihove numere proteže se džez, rep, rok, indie pop pa su oni žanrovski sve samo ne homogeni. Sloboda kako lirike, tako i muzike je zaštitni znak ovog benda i ona mu daje jednu celovitu sliku.

Odskočna daska za njih je bio singl METEORI koji je proglašen za Singl godine 2020, od strane regionalne publike muzičkog portala “Balkanrok”. Izdanja koja imaju iza sebe su album prvenac “Aether” 2012., a zatim i “R.E.M.” 2015., kao i EP “Impuls” 2018. i može se reći da sastav prezentuje nešto što je teško definisati kao jedan žanr, već više kao osećaj i uzrok.

Trenutno spremaju treći po redu studijski album, koji najavljuju upravom singlom METEORI. U međuvremenu su se afirmisali na poznatim evropskim festivalima kao što su: MENT Ljubljana, PIN Music Conference, Athens Music Week, Eurosonic ESNS, Mondo.NYC i nedavno Sound City u Liverpulu. Numere koje su bendu dala prepoznatljivost i na domaćoj sceni, osim singla Meteori, su Ne Vreme i Veter.

Ulaznice
ULAZNICA
Stajanje
CENA: 1.500 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    subota 28. oktobra 2023. 21.00
  • Mesto
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    BALKAN ART COLLABORATION

Podeli događaj sa prijateljima