ODLOŽENO

Postovana, publiko, zbog tragicnih dogadjaja odlažemo koncert FUNK SHUI najavljen za 20. maj na Zappa barci. Novi termin koncerta je 28.oktobar u Zappa bazi. Zahvaljujemo se svima koji su kupili ulaznice i obavestavamo vas da ulaznice vaze i za novi termin koncerta.

O događaju

FUNK SHUI je nastao 2010. godine. Kroz njihove numere proteže se džez, rep, rok, indie pop pa su oni žanrovski sve samo ne homogeni. Sloboda kako lirike, tako i muzike je zaštitni znak ovog benda i ona mu daje jednu celovitu sliku.

Odskočna daska za njih je bio singl METEORI koji je proglašen za Singl godine 2020, od strane regionalne publike muzičkog portala “Balkanrok”. Izdanja koja imaju iza sebe su album prvenac “Aether” 2012., a zatim i “R.E.M.” 2015., kao i EP “Impuls” 2018. i može se reći da sastav prezentuje nešto što je teško definisati kao jedan žanr, već više kao osećaj i uzrok.

Trenutno spremaju treći po redu studijski album, koji najavljuju upravom singlom METEORI. U međuvremenu su se afirmisali na poznatim evropskim festivalima kao što su: MENT Ljubljana, PIN Music Conference, Athens Music Week, Eurosonic ESNS, Mondo.NYC i nedavno Sound City u Liverpulu. Numere koje su bendu dala prepoznatljivost i na domaćoj sceni, osim singla Meteori, su Ne Vreme i Veter.

Informacije o povratu

Na osnovu obaveštenja organizatora da je došlo do odlaganja koncerta grupe "Funk Shui" koji je trebalo da se održi 20.05.2023. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju prodatih ulaznica kupcima kojima novi termin koncerta ne odgovara, a koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povrat će se vršiti u periodu od 06.06 - 30.06. pa kupce molimo da zahteve podnesu u predviđenom roku

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 1.200 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    subota 20. maja 2023. 21.00
  • Mesto
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    BALKAN ART COLLABORATION

Podeli događaj sa prijateljima