ODLOŽENO

ROK SPEKTAKL GODINE U BEOGRADU!

O događaju

FIDBOX FEST
2. SEPTEMBAR 2023. (SUBOTA) - ATRIJUM BEOGRADSKOG SAJMA - (OTVORENI PROSTOR) - POČETAK U 18.00 ČASOVA.

UČESTVUJU:
YU GRUPA
ATOMSKO SKLONIŠTE
FIT
NIKOLA ČUTURILO
ROK APOTEKA

ROK SPEKTAKL GODINE U BEOGRADU!
U sjajnom ambijentu Atrijuma Beogradskog sajma (Bulevar Vojvode Mišića 14, otvoreni prostor) diskografska kuća Fidbox organizuje festival vrhunskih ex-yu bendova, kojima je, do sada, objavila albume na vinilima i kompakt diskovima.

Svi ljubitelji rok muzike imaće zadovoljstvo da uživaju u više od šest sati vrhunskih koncertnih nastupa muzičara i bendova koji su poznati po sjajnim i spektakularnim živim nastupima: YU Grupa već 53. godinu suvereno vlada našim rokenrol prostorima, nešto malo mlađe Atomsko Sklonište je jedan od najaktivnijih koncertnih bendova, Fit se ove godine vratio sjajnim albumom kojim proslavlja 40 godina karijere, Nikola Čuturilo sa svojim bendom zvuči bolje nego ikada, Rok Apoteka je svojim prvim albumom zadobila simpatije velikog broja iskrenih ljubitelja rokenrola!

Mnogo razloga da nikako ne propustite ovaj jedinstveni rok spektakl!

Informacije o povratu

Na osnovu obaveštenja organizatora da je došlo do otkazivanja događaja "Fidbox Fest" koji je trebalo da se održi 02.09.2023. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 08.09. do 30.11.2023. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 2.500 DIN
GALERIJA
Stajanje
CENA: 2.000 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima