Od 21 – 23. septembra fesitval priča!

O događaju

Nije prvi put da se Rok festival Priča održava u septembru, ali je svakako prvi put da će se održati u zatvorenom prostoru. Zbog nestabilnosti vremenskih prilika, organizacioni tim festivala je doneo odluku da se muzički deo festivalskog programa održi u hali KK “Borac” i to u periodu od 21. - 23. septembra 2023. godine. Program počinje u 19:26 h (simbolika ovih brojeva poznata je čačanima).
Kako Priča godinama unazad dovodi najveća imena iz sveta rok muzike sa exYu prostora, potrudili smo se i ovog puta da Čačak ugosti bendove sa izuzetno uspešnom i dugogodišnjom karijerom, a koji do sada nisu nastupali u našem gradu, barem ne u istom sastavu. Festival će otvoriti hor profesorke Mirjane Janevske u kojem će pevati čak 50 gimnazijalaca. Publika će imati priliku da uživa u koncertima 19 bendova, a program koji je najavljen u junu dopunjen je sa tri nova izvodjača: Mile Kekin, SMAK plus i Karakondžule. Najavljeni nastupi DJ izvodjača održaće se u nekom povoljnijem terminu, a tačan datum će biti objavljen na sajtu festivala, kao i na društvenim mrežama.
U okviru pratećeg programa, 22. 09. 2023. u jedinstvenom prostoru Srpskog paba, biće otvorena samostalna izložba fotografija Aleksandre Ignjatović.

Ulaznice za festival se mogu kupiti online i na svim prodajnim mestima GigsTix-a ( u Čačku je to knjižara Vulkan), po jedinstvenoj ceni od 1000 dinara po danu, kao i na sajtu Festivala Priča.

Ulaznice koje su kupljene za junsko, odloženo izdanje, važiće i u novom terminu. Ono što odlikuje čačansku Priču je vrhunska produkcija, tako da publika može da očekuje odličan zvuk, zanimljive efekte i sjajan provod.

Ulaznice
1. DAN | ČETVRTAK 21.09.
Stajanje
CENA: 1.000 DIN
2. DAN | PETAK 22.09.
Stajanje
CENA: 1.000 DIN
3. DAN | SUBOTA 23.09.
Stajanje
CENA: 1.000 DIN
Detalji o događaju
 • Datum i vreme održavanja
  četvrtak 21. septembra 2023. 19.26
 • Traje do
  nedelja 24. septembra 2023. 01.00
 • Mesto
 • Vrsta događaja
 • Organizator

  UDRUŽENJE PRIČA

Podeli događaj sa prijateljima