Dođite i doživite magiju 04.03. u Klubu Mala Scena.

O događaju

Projekat Faders je 2006. godine osnovao izraelski psitrance producent Or Kopel. Počeo je da svira na lokalnim underground žurkama, ali su ga njegov jedinstveni stil i atmosferski setovi ubrzo odveli širom sveta. Nakon svoje prve velike svirke u Meksiku 2007. godine, ubrzo je počeo da putuje po celom svetu i svirao je na velikim događajima kao što su HILLTOP Festival, Psi-Fi, Indian Spirit, VuuV, U.N.I.T.I Israel, TribalTech, Groove Attack, Shankra Festival, Psichedelic Cirus i mnogi drugi.

Prvi album Fadersa, pod nazivom 'Feelings', objavljen je 2010. godine i od tada se produkcija odvija bez prestanka – jedinstvene, psihodelične atmosfere, hipnotički trenuci i visokotehnološki pristup sa dominantnim bas linijama bili su temelj sofisticiranog melodije i stabilne groove koji čine zvuk fejdera.

Pored produkcije sopstvenih pesama, Or je takođe radio razne saradnje i remikseve sa umetnicima kao što su Burn in Noise, Killervatts, Astral projection, Sonic Species i Protonica da spomenemo samo neke. Njegovi čisti psihodelični ritmovi bili su omiljeni element scene, a njegova izdanja su izašla na nekoliko izdavača kao što su Future Music, Nano, Digital Om, Techsafari, Dacru i Tip Records.

Ulaznice
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    subota 4. marta 2023. 22.00
  • Mesto
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    GSPN D.J. PR. BEOGRAD

Podeli događaj sa prijateljima